Wild yam bäst i test – hitta bästa wild yam!

Är du också på jakt efter wild yam bäst i test? Då har du hittat rätt artikel! Nedan går vi nämligen igenom vilken som är den bästa wild yamen beroende på dina behov. Dessutom hittar du en kort köpguide som hjälper dig på traven i slutet av artikeln. Så vad väntar du på egentligen? Sätt igång och läs redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Wild yam bäst i test

1. DCG wild yam

2. NOW "Female Balance"

3. Helhetshälsa Wild Yam kräm

Bäst i test

Bäst med andra ingredienser också

Bäst wild yam kräm

Prisklass: Billig

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Andra artiklar om kosttillskott:

DCG wild yam – bäst i test!

En vit burk som innehåller 240 kapslar wild yam som används för hormonell balans tillverkad av märket "DCG"
Färre vallningar
Effektiv mot torra slemhinnor
Snabbt resultat

Den här burken med 240 kapslar tillverkad av märket DCG är den vi ger titeln wild yam bäst i test! Den är fylld med vegetabiliska kapslar med pulver från jamsrot som ger väldigt snabba resultat. Kapslarna är helt veganska och innehåller bland annat aktiva ämnen som fytosteroler, fytoöstragenen diosgenin och antioxidanter. Vi på SportMange rekommenderar den mycket varmt!

Bäst med andra ingredienser också: NOW “Female balance”

En vit burk med 90 vegetariska kapslar utformade för kvinnor som innehåller dong quai, gla, vitex och wild yam tillverkad av märket "Now" och kallas "female balance"
Växtbaserad
Innehåller folat och vitamin B6
Bra balans
Dyr

För dig som kan tänka dig att spendera lite mer för att få fler ingredienser i en och samma kapsel är “Female Balance” från märket “NOW” ett bra alternativ. Det är växtbaserade kapslar framtaget för kvinnor.

De innehåller en kombination av Vitex, Wild Yam, Dong Quai, Vitamin B6, Folat och Black Cohosh (som innehåller GLA). En riktig supermix för dig som är lite äldre!

Bäst wild yam kräm: Helhetshälsa

En lila förpackning som innehåller en wild yam kräm tillverkad av märket "helhetshälsa"
Lätt att använda
Innehåller Aloe vera
Fri från parabener och parfymer

Om du inte vill ta kapslar kan en wild yam kräm vara ett riktigt bra alternativ! Just den här är framtagen med hög kvalitetsstandard och är fri från animaliska ingredienser. Den har inte ens testats på djur!

Den innehåller dock inte bara wild yam, utan också Aloe vera och vitamin E. Det får huden att bli avslappnad i samband med mensen. Vi på SportMange kan inte göra annat än att rekommendera den varmt!

Vanliga frågor

Vad är wild yam?

Wild yam är en växt som är känd för sitt rotextrakt, som historiskt har använts i olika kulturer för dess påstådda medicinska egenskaper.

Vad används wild yam för?

Wild yam har traditionellt använts för att lindra olika symtom, bland annat klimakteriebesvär, mensverk och reumatism. Det har också nämnts som en naturlig källa till diosgenin, som kan omvandlas till progesteron och andra steroidhormoner i labb.

Kan man få östrogen från wild yam?

Nej, även om wild yam innehåller diosgenin, en “föregångare” till steroider, kan människokroppen inte direkt omvandla diosgenin till östrogen eller progesteron. Den omvandlingen kräver processer i labb.

Bästa wild yam

Bästa wild yam – så gör du rätt val

1. Ingredienserna

  • Rena ingredienser: Försäkra dig om att huvudingrediensen är wild yam. Undvik kapslar som innehåller onödiga tillsatser för att fylla ut!
  • Andra ingredienser: Många företag lägger till andra växter eller vitaminer för att förstärka kapslarnas effekt. Om det finns andra ingredienser, försäkra dig om att du vet vilka de är och att de ger bra effekt ihop med wild yam.

2. Djurtester och naturliga ingredienser

  • Djurtester: Välj märken som inte testar sina produkter på djur. Detta är inte bara etiskt, men det visar också på tillverkarens ansvarstagande för hållbarhet.
  • Naturliga ingredienser: Ju närmare naturen, desto bättre. Försäkra dig därför om att kapslarna innehåller 100% naturliga ingredienser!

3. Effektivitet

Letar du efter snabba resultat? Vissa kapslar kan börja visa effekt inom bara en vecka, medan andra kan ta längre tid. Vårt bästa tips är att därför titta i produktens recensioner, där står det ofta hur snabba resultaten är.

4. Jämför priser

Pris per kapsel: Glöm inte att jämföra priset per kapsel istället för bara den totala prislappen. Ett paket med fler kapslar kan verka dyrare, men kan faktiskt erbjuda bättre värde per kapsel.

Pris per kapsel = pris för burken / antal kapslar

Här är ett räkne-exempel;

ProduktnamnPris för burkenAntal kapslarPris per kapsel
Alternativ A448 kr240 st~1,87 kr
Alternativ B379 kr90 st~4,21 kr
Alternativ C349 kr90 st~3,88 kr
En uträkning på hur mycket det kostar att köpa wild yam kapslar
Wild yam test

Wild yam test – så gjordes det

Vi påbörjade vårt wild yam test med att välja ut lite passande modeller. Vi tog med en från varje priskategori plus en wild yam kräm, så att det skulle finnas något för alla på topplistan. Samtliga produkter som valdes ut hade dessutom fått bra recensioner från sina kunder.

Vi tog sedan en djupare titt på produkterna genom att läsa beskrivningar från tillverkarna själva, men också en hel del recensioner från kunder. Utifrån informationen vi läst i de skrev vi sedan våra egna recensioner om de.

Källor