Vitamin D3 + K2 bäst i test – hitta bästa vitamin D3+K2!

Är även du ute efter vitamin D3 + K2 bäst i test? Då har du hittat rätt sajt! Nedan har vi nämligen letat fram den allra bästa D3 + K2-vitaminen. Så vad väntar du på egentligen? Spana in topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Vitamin D3 + K2 bäst i test

Andra artiklar om kosttillskott:

Bäst i test: Healthwell Vitamin D3+K2

En vit burk med grön text som innehåller 90 kapslar Vitamin D3 + K2 tillverkade av märket "Healthwell"
Billiga
Lätta att svälja
Optimal fördelning D3 & K2
Lätt att förstå på förpackningen
Numera kapslar, inte tabletter
InnehållPer kapsel
Vitamin K245 µg
Vitamin D350 µg

Healthwell’s kapselburk är den vi nu utser till vitamin D3 + K2 bäst i test! Denna smarta kombination av vitamin D och K ger kroppen en kraftfull boost som kompletterar och förbättrar benhälsa, muskelfunktion, immunsystemets arbete samt blodkoagulation.

Healthwell Vitamin D3+K2 är unik genom sin optimala fördelning av D och K-vitamin. Denna balansererade fördelning säkerställer att kroppen får rätt mängd av varje vitamin för att maximera upptagningskapaciteten.

Vidare är Healthwell’s kapslar i vissa fall dubbelt så billig som konkurrenterna. Det finns en anledning till att de vinner så många av våra tester, och även detta. Kapslarna fungerar riktigt bra och smakar dessutom helt okej. Dock tycker vi de var bättre i tablettform.

Bäst premiumval: Better You vitamin D3 + K2

En vit burk som innehåller 60 kapslar vitamin D3 + K2 tillverkad av märket "Better You"
Optimerad för nordisk livsstil
Förstärkt med kokosfett
Svensktillverkad
Enkel daglig dosering
Lite dyr
InnehållPer kapsel
Kokosolja300 mg
Blåbärspulver300 mg
Vitamin D370 µg
Vitamin K290 µg

Det enda som gör att Better You inte utnämns till testvinnare är det faktum att den är lite dyrare. Better You vitamin D3 + K2 utmärker sig som ett kvalitativt alternativ, optimerat för den nordiska livsstilen. Det som skiljer den är att innehåller kokosfett vilket gör att kroppen tar upp vitaminerna bättre, något som faktiskt väldigt få konkurrenter har tänkt på… Att den dessutom är svensktillverkad ger den ännu ett plus i kanten!

Som sagt innehåller den en liten mängd kokosfett, vilket förstärker Better You’s D3 + K2 kapslar absorptionen av vitaminerna. Detta garanterar effektiv användning och maximal nytta för kroppen. Dessutom har blåbärspulver tillsatts, vilket ger extra vitamin K och bidrar till det övergripande näringsvärdet.

Vi på SportMange.se gillar den verkligen, och rekommenderar den varmt till dig som kan kosta på dig någon extra krona per kapsel.

“Bidrar till normal blodkoagulation och till att bibehålla normal benstomme”

text saxad från Elexir Pharma

Bäst med MCT-olja: Upgrit Vitamin D3 + K2

En mörkbrun burk med 90 kapslar vitamin d3 + k2 som är tillverkade av märket "Upgrit"
Högkvalitativt
Effektiv Upptagning
Fokus på skelett
Billigt
Ingen mängdrabatt
InnehållPer kapsel
Vitamin K2 (menakinon-7)150 µg
Vitamin D3 (kolekalciferol)100 µg

Upgrit Vitamin D3 + K2 som är grym under de mörkare månaderna. Den imponerar på oss genom att erbjuda det extra lagret skydd med tillägg av K-vitaminen. K-vitamin samverkar bra med D-vitamin och kalcium, vilket ger stöd för ett normalt skelett.

Det vi på SportMange.se också gillar är att de valt att använda MCT-olja. Det gör att vitaminerna lättare plockas upp av kroppen eftersom de är fettlösliga.

För att fatta det enkelt så är Upgrit vitamin D3 + K2 ett lätt-upptagligt tillskott som stärker skelettet, främjar immunförsvaret och bidrar till god muskelfunktion. Vi rekommenderar det varmt!

Bästa vitamin D3 + K2

Bäst vitamin D3 + K2: så väljer du rätt

Ingrediensernas ursprung

När det gäller att välja en vitamin D3 + K2-tillskott är en av de första faktorerna du bör tänka på var ingredienserna kommer från. Du bör såklart välja ett som är gjort på naturliga ingredienser, men vi tycker också du ska värdera svensktillverkade. Titta noggrant på etiketten för att ta reda på varifrån ingredienserna kommer.

Jämför priset per Kapsel

Även om det kan vara frestande att bara titta på prislappen när du köper ett vitamin D3 + K2-tillskott, bör du istället räkna ut priset per kapsel.

Pris per kapsel = pris för burken / antal kapslar

ProduktnamnPris för burkenAntal kapslarPris per kapsel
Alternativ A179 kr90 st~1,99 kr
Alternativ B269 kr60 st~4,48 kr
Alternativ C225 kr90 st2,50 kr
En uträkning på hur man räknar ut vad varje vitamin D3 + K2-kapsel kostar

Titta på mängden D3 och K2

Vitaminerna D3 och K2 arbetar bäst när de tas tillsammans, men det är fortfarande viktigt att du får rätt dos av varje. Olika märken och varianter kommer innehålla olika doser av dessa vitaminer, så det är viktigt att kontrollera etiketten noggrant för att se hur mycket av varje du kommer att få per dos. Sedan kan du räkna ut hur mycket du behöver som dagligt intag baserat på hur mycket du väger.

Kontrollera förpackningen!

Förpackningens kvalitet är ofta något som förbises, men hållbarheten och effektiviteten hos tillskottet baseras på just det. Vitaminer är ljus- och värme-känsliga, så förpackningen ska vara mörk och lufttät för att förhindra att kapslarna tappar sin effekt.

Vitamin D3 + K2 test

Vitamin D3 + K2 test

För att göra vårt test av olika Vitamin D3 + K2-tillskott behövde vi ta en noggrann titt på marknaden. Ganska snabbt hittade vi en handfull varianter som fått bra betyg från sina kunder. Utifrån det vi läst i deras beskrivningar och kundrecensioner skrev vi sedan våra egna recensioner om alla burkarna.

Källor