Om oss

Vi startade tillsammans SportMange för att dela med oss om våra kunskaper inom alla olika sporter vi utövat. Samtidigt fick Marcus i uppgift att fila lite på sina webbutvecklingskunskaper. Vi kände att det kunde bli ett kul koncept som dessutom ger vinning till er läsare. Mange skriver artiklarna, Marcus fixar hemsidan, och ni får riktigt bra tips!

Vår filosofi

Vi siktar på att skapa så informativa och oberoende artiklar som bara är möjligt! Därför siktar vi på att titta riktigt djupt på alla produkter vi går igenom. Vi har höga krav och rekommenderar därför endast produkter vi kan stå bakom.

Trots att bäst-i-test artiklar oftast bara handlar om en topplista över produkter fokuserar vi också på att ge dig som läsare en köpguide tillsammans med produktrekommendationer. Detta för att du lättare ska kunna göra ditt val och inte bara gå på rekommendationer. Vår ambition är att du själv ska kunna leta fram vilken produkt som är den bästa efter att ha läst våra köpguider.

Laget

Jaja… vi erkänner väl då… Vi kanske inte får till det rätt redan från början. Därför har vi valt att plocka in en ny stjärnspelare i laget – nämligen Lungan! Han har pysslat med kosttillskott på heltid under senare år, och vi tycker därför han hade varit en bra addition till teamet.

Linus “Lungan” Söderman

Först och främst vill jag bara säga att jag är riktigt glad över att vara här!

Jag har jobbat som frilansande dietist på senare år och har samlat på mig en hel del erfarenheter av kosttillskott. Därför ska jag numera ansvara för den delen av sajten och förhoppningsvis hinna gå igenom vad Mange skrivit tidigare.

linus@sportmange.se

Läs mina artiklar

En bild på Lungan

Magnus “Mange” Karlsson

Det är då jag som är “SportMange” – och har faktiskt kallats det sedan många år tillbaka. Jag har pysslat med allt från innebandy och fotboll till golf och löpning.

Det började egentligen i tonåren när jag började spela fotboll. Intresset bara växte och jag ville så småningom testa fler och fler sporter.

Nu när jag blivit äldre (är 38 idag), har jag så mycket kunskap om sport att jag tänker att jag bara måste dela med mig!

mange@sportmange.se

Läs mina artiklar

Magnus Karlsson

Marcus Billberg

Marcus heter jag, och det är jag som står för underhållet och skötandet av själva hemsidan. Jag har många års erfarenhet av webbutveckling och började precis innan “milennie-buggen”.

Under åren har jag byggt en rad stora sajter men ägnar nu mest mina dagar åt små hobbyprojekt.

marcus@sportmange.se

Marcus Billberg

Vår ambition

Vår ambition är att en vacker dag täcka allt inom sport. Att växa sajten så att den blir som en exploderande fotboll! Desto mer information det finns på en sajt – ju bättre är den. Det är vårt motto.

Våra milstolpar

Q1 2023 – Publicera de första 25 artiklarna ✔

Q2 2023 – Förbättra nuvarande content och även arbeta in ~10 nya ✔

Q3 2023 – Utöka vår kunskapsbas och utöka till kosttillskott ✔

Q4 2023 – Utöka teamet med en ny skribent, kan det vara någon av er? ✔(i förtid!)

Vilket företag ligger bakom SportMange?

Bolaget som ligger bakom SportMange.se är Nordkey AB. Har du frågor gällande hemsidan får du mer än gärna kontakta oss

Nordkey AB
Org nummer: 559418-0498