Bästa träningsväskan – bäst i test!

Är även du på jakt efter den bästa träningsväskan? Då har du hittat rätt artikel! Nedan har vi nämligen satt ihop en träningsväska bäst i test-lista. På den hittar du modeller i alla tänkbara prisklasser, och i olika storlekar. Du kommer garanterat hittat något i din stil!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Bästa träningsväskan

  • Bästa träningsväskan: Gorilla Wear “Jerome 2.0”
  • Nr 2: Gorilla Wear träningsryggsäck
  • Nr 3: Under Armour “Undeniable 5.0”

1. Gorilla Wear "Jerome 2.0" träningsväska

2. Gorilla Wear tränings-ryggsäck

3. Under Armour "Undeniable 5.0"

Bäst i test

Bästa tränings-ryggsäcken

Skönast att bära

Prisklass: Medel

Prisklass: Premium

Prisklass: Medel

Gorilla Wear träningsväska – bäst i test!

En svart träningsväska med 5 fack tillverkad av märket "Gorilla Wear" och heter "Jerome Gym Bag 2.0"
Rymlig design
Ventilerat skofack
Smidiga dragsnören
Bekväm axelrem
Endast en färg

När det gäller träningsväskor är Gorilla Wear Jerome Gym Bag svår att slå. Med sin otroliga tanke i funktionalitet utser vi den nu till träningsväska bäst i test! Varför? Låt oss gå igenom detaljerna.

För det första, dess rymlighet är överlägsen. Med 5 olika fack får du enkelt plats med allt du behöver för gymmet och mer därtill. Oavsett om det är ett par crossfit-skor, din favorit-shaker eller hörlurar, har Jerome Gym Bag 2.0 utrymme för allt.

En av de mest praktiska egenskaperna är det separat designade skofacket. Det är inte bara stort nog för att passa de stora skor, det har även en ventilerande meshdel. Efter ett hårt pass, där dina skor förmodligen blivit svettiga, ger detta fack dina skor chansen att andas. För de dagar då du kanske bär med dig ett extra par skor, har väskan dessutom en påse som låter dig hänga de utanpå väskan. Juste, låt oss inte glömma den smarta meshfickan, perfekt för shakern!

Några andra detaljer som gör denna väska till vår testvinnare är dess dragsnören på dragkedjorna, det underlättar stängning och öppning enormt. De dubbla bärhandtagen och den bekväma axelremmen gör dessutom den enkel och behaglig att bära med sig.

Om du letar efter en träningsväska som kombinerar funktionalitet med stil, så är Gorilla Wear Jerome Gym Bag 2.0 ett självklart val. Med dess genomtänkta utformning och högkvalitativa material, är det ingen överraskning att den är vår testvinnare. Vi på SportMange.se älskar den verkligen!

Bästa tränings-ryggsäcken: Gorilla Wear “Albany”

En svart ryggsäck för träning tillverkad av märket "Gorilla Wear"
Storleksanpassning
Inbyggd laptopförvaring
Vattenavvisande material
Bekväm för långtidsanvändning
Begränsad volym

Gorilla Wear tar även hem andra-platsen med sin grymma träningsryggsäck “Albany”. Med sin unika roll-top design kan ryggsäcken anpassa sig efter dina behov. Är den inte fullpackad? Rulla enkelt ihop den och minska storleken, den nya formen hålls sedan stadigt på plats med hjälp av en spännrem.

När det kommer till lagring, skiljer sig denna ryggsäck från mängden. Inte bara kan den utöka kapaciteten från 12,5 liter till 18,5 liter, den erbjuder också ett specifikt fodral inuti för din laptop.

Men det är inte bara dess design och lagringskapacitet som imponerar. Dess material av vattenavvisande PU-gummi säkerställer att dina saker hålls torra även under oväder. För dem som bär sin ryggsäck under längre perioder, kommer den vadderade ryggpanelen och de justerbara axelbanden verkligen uppskattas. Dessa egenskaper ser till att komforten verkligen hålls i centrum.

Gorilla Wears “Albany” tränings-ryggsäck kombinerar stil och funktionalitet på ett imponerande sätt. Med tanke på dess flexibilitet, användarvänliga design och tanke på komfort, är det en ryggsäck som vi på SportMange.se verkligen kan rekommendera.

Skönast att bära: Under Armour “Undeniable 5.0” träningsväska

En svart duffle bag för träning tillverkad av märket "Under Armour" som heter "Undeniable 5.0"
Ventilerande skofack
Dubbla vattenflasksfickor
Vattenavvisande material
Bekväm axelrem
Många dragkedjor

Den senaste träningsväskan från Under Armour kombinerar både stil och funktionalitet i en paketering som gör att du enkelt kan ta med dig allt du behöver för ditt träningspass. Den här väskan är inte bara stor med sin kapacitet på 58 L, den är även designad med omsorg för varje liten detalj.

Även den här har ett ventilerat skofack, som låter skorna andas efter det svettiga passet. Detta fack ser dessutom till att resten av dina kläder förblir fräscha och fria från fotsvetts-lukten. Med tanke på hur viktigt det är att dricka ordentligt, är de dubbla fickorna för vattenflaskor eller shakers en bra touch. Det gör det enkelt att ha allt inom räckhåll när du är på gymmet eller tränar utomhus.

Väskans material, 100% polyester, garanterar att den både är slitstark och vattenavvisande.

Även om väskan är rymlig, så har Under Armour inte tummat på komforten. Den avtagbara och justerbara axelremmen är vadderad ordentligt för att ge maximal komfort även när väskan är fullpackad. Om du föredrar att istället bära den i handen, kommer du uppskatta det vadderade handtaget.

Under Armour levererar ännu en gång en produkt som inte bara ser bra ut, utan som också har de praktiska egenskaperna som krävs av en modern duffle bag. Under Armour “Undeniable 5.0” är definitivt en väska värd att överväga!

Bästa billiga träningsväskan: Chained Gym bag 42

En svart träningsväska för gymmet med gul axelrem tillverkad av Chainer Nutrition Gear
Vädertålig coating
Separat skofack
Justerbar axelrem
Kan bäras som ryggsäck
Ingen vaddering på axelremmen

Den robusta designen är det som utmärker Chain Nutrition Gear’s träningsväska mest av allt. Dessutom har den en kapacitet på 42 liter, som inte bara passar som träningsväska utan även utmärkt som en weekend bag.

En av de bästa sakerna hos väskan är dess yttre beläggning. Det materialet säkerställer att väskan klarar av alla väder, den kan tåla både en regnig dag och en varm sommardag på stranden.

En annan fördel är det separata skofacket. Ingen vill blanda sina smutsiga spinningskor med rena kläder. Med det här facket kan man hålla dem åtskilda!

Bekvämligheten med väskan höjs tack vare den justerbara axelremmen, vilket ger en anpassad passform. Det vi dock ser som negativt är att axelremmen inte har någon vaddering. Det gör att den skaver en del när man har en fullpackad väska.

Trots det är Chain Nutrition Gear’s träningsväska en pålitlig modell för multifunktionalitet. Med sina många smarta funktioner är den ett utmärkt val både för gymmet och weekenden!

Träningsväska bäst i test

Träningsväska bäst i test – kriterierna

Vattentäthet

En vattentät träningsväska är otroligt viktigt, särskilt om du ofta befinner dig utomhus eller reser till och från gymmet. Med en vattentät väska kan du vara säker på att dina kläder, skor och värdesaker hålls torra och skyddade, oavsett om det regnar, snöar eller att vattenflaskan läcker.

Tillräckligt med utrymme

Se till att träningsväskan rymmer alla dina prylar. Tänk på allt du brukar ha med dig – kläder, skor, handduk, vattenflaska och kanske till och med ett hopprep. Väskan ska vara tillräckligt rymlig för att få plats med allt utan att vara jobbig att bära.

Flera fack

För att snabbt och enkelt kunna hitta dina saker är det bra med en träningsväska som har flera fack. Detta hjälper inte bara till att hålla det organiserat, utan förhindrar även att skor och smutsiga kläder kommer i kontakt med det rena. Fickor med dragkedja eller nätfickor är särskilt användbara för mindre föremål som nycklar, mobiltelefon eller hörlurar.

Hållbarhet och material

Kvaliteten på materialet och konstruktionen av väskan är avgörande för hur länge den kommer hålla. Eftersom träningsväskor tar en del stryk, skrapas och slits i dagligen, bör du leta efter en väska som är tillverkad av slitstarka material som nylon eller polyester. Dessutom ska sömmarna vara starka och dragkedjorna av god kvalitet (vi gillar t.ex YKK).

Bekväm att bära

Oavsett om du bär din träningsväska när du går, cyklar eller åker bil, bör den vara bekväm att bära. Leta därför efter väskor med vadderade remmar eller handtag. Om du ska ha en tränings-ryggsäck, bör den ha justerbara axelremmar som är ergonomiskt utformade för att minska belastningen på ryggen och axlarna.

Luftflöde och ventilation

Efter ett intensivt träningspass kommer kläder och skor vara svettiga, och det är viktigt att de kan andas i väskan för att förhindra dålig lukt. Välj därför en träningsväska med bra ventilation, genom meshnät eller ventilerade fack.

Träningsväska test

Träningsväska test – så gjorde vi

Det första vi behövde göra för att få ihop vårt träningsväska test var att ta en titt på vilka väskor som fanns där ute. Vi hittade till slut ett antal omtyckta modeller, som vi då valde att ta en närmre titt på.

Med hjälp av vad vi läst i kunders recensioner och produkternas beskrivningar skrev vi sedan våra egna recensioner om alla träningsväskorna.

Det var även då vi ställde de mot varandra, för att faktiskt få fram en testvinnare.

Källor