Havtornskapslar bäst i test – hitta bästa havtornskapslarna!

Är du också ute efter havtornskapslar bäst i test? Då har du kommit till rätt ställe! Nedan går vi igenom vilka som faktiskt är de bästa havtornskapslarna. Dessutom har vi satt ihop en kort köpguide för att underlätta ditt val lite ytterligare. Så vad väntar du på? Skrolla ner till topplistan redan nu!

Artikeln uppdaterades senast 10/10-23

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar.

Havtornskapslar bäst i test

Andra artiklar om kosttillskott:

Bäst i test: Naturens Apotek havtornskapslar

En vit burk med havtornskapslar tillverkad av Naturens Apotek
Omega 7, Vitamin A & E
Billig
God & lätt att svälja

Naturens Apotek har många riktigt bra tabletter, just de här utser vi till och med till havtornskapslar bäst i test! De har en god smak för en gångs skull och är riktigt lätta att svälja.

Dessutom innehåller de mer än bara havtornsextrakt – Omega 7, Vitamin A och Vitamin E hittas också på ingredienslistan. Rekommenderas varmt av oss på SportMange.se!

Innehåll1 tablett (3 för 1 portion)
Extrakt av havtorn125 mg
Vitamin A200 µg
Vitamin E2 mg

Bästa all round: Helhetshälsa ‘Nybalans’

En vit burk "Nybalans" tabletter med havtorn tillverkad av Helhetshälsa
Mental och kroppslig balans
Kan både sväljas och läggas i mat/dryck
Lång ingredienslista!

För dig som vill ha en bra allround-kapsel är “Nybalans” något värt att ta en titt på. Den innehåller nämligen inte bara havtorn utan också Folsyra, Niacin, Riboflavin, Pantotensyra, B6, B12 och mycket mer. Det leder till en minskad trötthet och förstås har den också havtornets positiva effekter.

Bäst premiumval: Elexir Pharma ‘Buckthorn’

En vit och gul förpackning som det står buckthorn på tillverkad av Elexir Pharma
Bra för torra slemhinnor
Rik på Omega-7
Innehåller Biotin

Elexir Pharma är ofta med i våra kosttilskotts-tester, bland annat vann de vitamin B3 bäst i test. Just dessa är lite dyrare än andra havtornskapslar men kan ändå vara värda den extra hundralappen. Den har nämligen höga halter Omega-7 för att upprätthålla slemhinnornas naturliga funktioner.

För dig som inte vet det använder Elexir Pharma sig av ekologiska råvaror och skippar färgämnen i sina produkter. Det gör kapslarna till helt naturliga!

Vanliga frågor

Vad är fördelarna med att ta havtornskapslar?

Havtornskapslar är kända för sina höga nivåer antioxidanter, omega-7-fettsyror och vitaminer (A, C, E), vilket kan stödja immunsystemet, huden och hjärt-kärlsystemet.

Hur tar man havtornskapslar för bäst effekt?

För bästa effekt ska havtornskapslar tas dagligen, gärna i samband med att du äter. Dosering varierar beroende på märke och produkt, så följ det som står på etiketten.

Är havtornskapslar säkra för alla?

Även om havtornskapslar i allmänhet anses säkra för de flesta människor, bör individer med specifika problem (som blödningssjukdomar eller allergier) eller de som tar mediciner (som blodförtunnare) rådfråga sin läkare innan de tar havtornskapslar.

Bästa havtornskapslarna

Så väljer du de bästa havtornskapslarna

Vem är tillverkaren?

Det första du bör titta på när du köper havtornskapslar är tillverkaren. Företag som Helhetshälsa, Naturens Apotek och Elexir Pharma har etablerat sig som ledande tillverkare på marknaden, med bra känsla för produktkvalitet och renhet.

  1. Helhetshälsa fokuserar på naturliga och ekologiska ingredienser. Deras havtornskapslar är tillverkade med stor omsorg för att bevara alla havtornets fördelaktiga egenskaper.
  2. Naturens Apotek är även de kända för sin strävan att erbjuda rena och naturliga kosttillskott. De använder inga onödiga tillsatser i sina produkter, vilket gör dem till ett bra val för de som är känsliga för artificiella ingredienser.
  3. Elexir Pharma har gjort sig kända för sin forskning och utveckling. De tillverkar sina havtornskapslar med fokus på optimal upttagning och effekt.

“Havtorn är en buske som ursprunglingen är från Kina och delar av Europa. Den innehåller många medicinska föreningar, samt näringsämnen som inkluderar: vitaminer, aminosyror, fettsyror, mineraler”

översatt text skriven av Annie Stuart på WebMD

Vilka andra ingredienser innehåller de?

När du ska köpa havtornskapslar, är det viktigt att titta på vilka andra ingredienser som finns i de. Föredrar du produkter med få eller inga tillsatser, eller kanske söker du extra näring från tillsatta vitaminer och mineraler? Vissa tillverkare kan inkludera tillsatser för att förbättra smak, hållbarhet eller utseende, men dessa kanske inte är nödvändiga för alla.

Det finns både tabletter som endast innehåller havtorn, och de med tillsatser. Det är bara att leta lite extra!

Hur mycket kostar det per kapsel?

Priset per kapsel kan variera avsevärt beroende på varumärke och ingredienser. När du jämför priser, ta hänsyn till hur många kapslar som finns i förpackningen och hur många man ska ta varje dag. På så sätt kan du räkna ut hur mycket det skulle kosta att ta havtornskapslarna i en månad. Jämför sedan det priset med konkurrenterna för att få det faktiska priset.

Havtornskapslar test

Så gjorde vi vårt havtornskapslar test

För att skriva vårt havtornskapslar test började vi med att välja ut en handfull olika burkar som fått bra recensioner. Vi tog sedan en närmre titt på dess recensioner och produktbeskrivningar. Vi sammansatte sedan våra egna recensioner utifrån det vi läst.

För att skapa själva topplistan jämförde vi bland annat prislappar, effektivitet och ingredienser. På så sätt kunde vi ganska lätt definiera vilka havtornstabletter som faktiskt var bäst.

Källor

Lämna en kommentar