Hopprep med räknare bäst i test 2023

Letar du efter hopprep med räknare bäst i test? Då är detta artikeln för dig! Vi går igenom marknadens bästa hopprep med räknare, och besvarar även de vanligaste fungeringarna du kan tänkas ha.

Ett vanligt hopprep är ett bra redskap i sig men lägg till en räknare och du får ett komplett träningspass som du kan mäta din träning med. Utmana dig själv genom att hoppa 10 hopp extra varje omgång du kör. Med en räknare kan du enkelt planera ett helt träningspass och få den motion du behöver. Fortsätt läsa och hitta det bästa hopprepet med räknare!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar.

Hopprep med räknare bäst i test

1. Virtufit hopprep med räknare

2. Domyos hopprep med räknare

3. Domyos Junior

Bäst i test

Bäst premiumval

Bäst för barn

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Prisklass: Billig

Virtufit hopprep med räknare – bäst i test!

Ett svart hopprep med räknare tillverkat av Virtufit

För- och nackdelar

Bra pris
Justerbar längd
Ergonomiska handtag för bekvämlighet
Ful design

Denna modell från Virtufit är den vi utsér till hopprep med räknare bäst i test! Den kommer med en inbyggd räknare som räknar dina hopp så att du lätt kan hålla räkningen under passet.

Den har en hel del speciella egenskaper som gör den till vårt bästa val av hopprep med räknare. Bland annat finns en funktion som gör att du kan justera hopprepet efter din längd via handtagen. Detta får produkten att passa alla olika längder till ett bra pris. Handtagen är dessutom ergonomiskt utformade för att passa dina händer på bästa sätt!

Bäst premiumval: Domyos

Ett svart justerbart hopprep med räknare i handtagen

För- och nackdelar

Justerbart efter längd
Mäter brända kalorier, antal hopp och tid
Kan ställa in sets
För smala handtag

Ett annat hopprep med räknare som är värd att nämna i vår lista är Domyos variant!

Med denna produkt kan du mäta dina hopp, hur många kalorier du har bränt och hur länge du har hoppat. Detta gör att du enkelt kan mäta din träning och hur mycket du har bränt! Du kan till och med strukturera dina sets på med den. Du kan ställa in sets via hopp, tid eller kalorier!

Hopprepet är justerbart där maxlängden på hopprepet är hela 3 meter! Handtagen är formade för att passa dina händer och du kan enkelt använda den inomhus om du skulle vilja.

Bäst för barn: Domyos junior

Ett ljusblått hopprep med räknare för barn

För- och nackdelar

Justerbar längd för växande barn
Kul med räknare!
2 års garanti
Handgrepp för mjuka

Har du barn som du vill ska röra på sig mer? Då är Domyos hopprep junior för dig som kommer i en trevlig ljusblå nyans!

Denna produkt är perfekt för barn då det är ett roligt sätt att träna på och det är inte svårt att lära sig hoppa. Användaren kommer att kunna mäta hoppen med en tydlig skärm som visar antal hopp. Hopprepet är bra konstruerat och kommer att hålla länge.

Med det justerbara repet passar denna produkt för barn i alla längder, och även växande! Precis som i Domyos hopprep för vuxna har detta hopprep ett ergonomiskt grepp för att passa ditt barns händer i form av silikon. Modellen är dessutom väldigt lätt och optimerat för användning av barn!

Vanliga frågor

Vad är så bra med hopprep?

Den främsta fördelen med ett hopprep är att du bränner mer kalorier av detta än vad du gör när du springer. Du bränner ca 16 kalorier i minuten om du hoppar i ett medelsnabbt tempo. En annan fördel med att hoppa hopprep är att du kan göra det var du vill så länge det finns plats och du behöver inte röra på dig längre än några steg från huset.

Varför ha en räknare?

Du bör köpa ett hopprep med en räknare för att enklare hålla koll på din träning. Med en räknare kan du enkelt räkna på hur många hopp du behöver göra för att få ett bra pass. Du kan även dela upp hoppen i sets utan att behöva hålla räkningen i huvudet. Det är faktiskt lätt att tappa räkningen!

Hur mycket kostar ett hopprep med räknare?

Ett hopprep med räknare kostar upp mot 200 kronor där medianen ligger någonstanns runt 120 kr. Dyrare än så bör du inte betala för ett hopprep med räknare. Priset kan också variera i förhållande till vilka funktioner som finns. Exempelvis är Domyos verision dyrare än Virtufits då den har kaloriräknare och tidräknare som inte Virtufit har.

Hur långt hopprep ska man ha?

Du ska ha ett hopprep som är i brösthöjd för dig. Därför kan det vara bra att köpa ett hopprep med justerbara längder, då behöver du inte klippa av hopprepet om det är för långt. Om du har ett för långt hopprep kommer det att försämra din prestation och allt blir svårare.

Bästa hopprepet med räknare

Hur väljer man det bästa hopprepet med räknare?

Det du behöver tänka på för att hitta det bästa hopprepet med räknare är:

  • Längd. Köp gärna ett hopprep med en justerbar längd så att du kan dela med dig av ditt redskap till andra.
  • Material. Du bör hitta ett hopprep med ett slitstarkt material vilket kommer att göra att det håller längre.
  • Handtag. Du vill hitta ett hopprep med räknare som är ergonomiskt som sitter bra i händerna. Detta kommer att gynna din träningsupplevelse enormt i jämförelse med hur det är att ha dåliga grepp.
  • Kundrecensioner. Innan du gör ett köp bör du alltid ta en titt på kundrecensionerna och se vad andras upplevelse av produkten är.

Hopprep med räknare bäst i test

  • Bästa hopprepet med räknare: Virtufit
  • Nr 2: Domyos hopprep med räknare
  • Nr 3: Domyos junior

Till topplistan!

Hopprep med räknare test

Hur gjorde vi vårt hopprep med räknare test?

För att vi skulle hitta de bästa hopprepen med rep behövde vi först hitta information kring bland annat vad varan bör kosta, vilka funktioner som bör vara med och hur hållbart hopprepet är. Efter vi hittat information kring detta kunde vi söka efter påroduktbeskrivningar som matchade våra förväntningar.

Efter detta såg vi även på kundrecensioner för att se så att tidigare användare är nöjda med valet. Med informationen och produkterna vi valde gjorde vi en helhetsbedömning och vägde in pris, funktion och hållbarhet och tillslut sammansatte vi listan av de bästa hopprepen med räknare på marknaden!

Källor

Lämna en kommentar