Träningstrosor bäst i test – hitta bästa träningstrosorna!

Är du också ute efter träningstrosor bäst i test? Då har du hittat rätt artikel! I den här artikeln letar vi fram de bästa träningstrosorna åt dig. Nedan hittar du trosor i alla prisklasser, i olika modeller, för att du ska kunna hitta det perfekta alternativet! Så vad väntar du på? Skrolla ner till topplistan redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Träningstrosor bäst i test

1. Craft "Core dry boxer" träningstrosor

2. Under Armour träningstrosor

3. Core “Dry String”

Bäst i test

Bästa billiga

Bäst premiumval

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Prisklass: Premium

Craft “Core dry boxer” träningstrosor – bäst i test!

En svart träningstrosa i boxermodell tillverkad av märket "Craft" som heter "CORE dry boxer"
Bekväm passform
Effektiv fukttransport
Miljövänligt material
Hög kvalitet
Lite dyra

Crafts “core dry boxer” är enligt oss mest värdiga av titeln som träningstrosor bäst i test. Det är inte bara en vanlig trosa, utan en boxermodell designade för den aktiva.

Dessa boxertrosor är tillverkade av 87% återvunnen polyester och 13% elastan. Den kombinationen ger en lätt känsla mot huden samtidigt som den tillåter huden att andas. För de som tränar regelbundet är fukttransporten avgörande, och Craft core dry boxer levererar verkligen när det kommer till det. Komforten de erbjuder under träningspasset är verkligen svårslagen.

  1. Lättviktiga: Du känner knappt att du har dem på dig.
  2. Andningsbara: Håller dig sval under intensiva träningspass.
  3. Hög fukttransport: Ser till att svett försvinner snabbt.
  4. Återvunnet material: Bra för dig, och för planeten!

Crafts “core dry boxer” levererar verkligen på alla fronter under träningspasset. Om du söker efter hög prestanda, komfort och hållbarhet i dina träningstrosor, är detta valet för dig. Trots en något högre prislapp, får man verkligen valuta för pengarna.

Bästa billiga träningstrosorna: Under Armour “Pure Stretch”

3 par string-träningstrosor i stretchigt material i olika färger tillverkade av märket "Under Armour"
Känns knappt
Osynliga under kläderna
Optimal rörlighet
Skavfri design
Lite för tunna

När man tränar vill man ha komfort, och Under Armour har verkligen levererat med sina pure stretch träningstrosor. Förpackningen innehåller tre stringtrosor som känns som knappt känns när man har de på sig. Det första man märker är det extremt tunna materialet som trots sin tunnhet erbjuder styrka och hållbarhet.

En fantastisk detalj med dessa trosor är de laserskurna kanterna. Detta, tillsammans med 4-vägsstretch, ger en rörlighet och passform som överträffar förväntningarna. Man behöver heller inte oroa sig för att trosorna syns genom kläderna, vilket gör att dem inte bara är bra för träning, utan också till vardags.

Materialvalet av 68% nylon och 32% elastan kombinerar det bästa av både världar: hållbarhet och flexibilitet. Det faktum att det dessutom inte finns några skavande sömmar eller tvättlappar adderar ytterligare till komforten.

Under Armour’s pure stretch träningstrosor rekommenderas mycket varmt av oss på SportMange. De har verkligen fokuserat på komforten, och trots den höga kvaliteten lyckades Under Armour hålla nere prislappen, stor tumme upp!

Bäst premiumval: Core “Dry String”

En svart stringtrosa för träning tillverkad av märket "Craft Sportswear" som heter "Core dry string"
Väger lite
Andningsbara
Bra fukttransport
Miljövänligt material
Inte så många färger

Crafts “Core Dry String” är den perfekta lösningen för den aktiva som värdesätter komfort, men ändå vill ha stringtrosor. Den här träningstrosan är inte bara lätt på kroppen, utan också utformad för att andas och transportera bort fukt effektivt.

Materialet som använts är 87% återvunnen polyester och 13% elastan, vilket säkerställer en miljövänlig produkt samtidigt som elastanet ger rörlighet och flexibilitet. Konstruktionen garanterar dessutom en riktigt skön passform.

Sammanfattningsvis erbjuder Craft Core Dry String träningstrosor en kombination av komfort och funktionalitet som är svår att slå. Oavsett om du är på gymmet, ute och springer eller bara har de till vardags, så levererar trosorna. Med tanke på deras miljömedvetna materialval känns det också bra att stödja ett märke som tar hänsyn till planeten. Helt klart ett prisvärt köp enligt oss på SportMange.se!

Bästa träningstrosorna

Bästa träningstrosorna – så hittar du rätt!

Hur sköna de är

Komfort är det allra viktigaste att tänka på när man väljer träningstrosor. När man tränar vill man inte känna något skav alls. Materialet bör därför vara mjukt mot huden, och trosans passform ska vara sådan att den inte skär in eller rör sig för mycket under träningen. Ett elastiskt midjeband och sömmar som inte irriterar är också viktigt för att optimera komforten under träning.

Det är även viktigt att tänka på att de är sköna även efter ett 2-siffrigt antal tvättar. Speciellt tvättmedel för träningskläder kan slita extra, se till att de håller formen!

Hur bra de “andas”

Andningsförmågan är avgörande för att hålla huden torr och förhindra överdrivet svettande. När materialet i träningstrosorna kan andas, tillåter det luft att cirkulera och fukt att försvinner snabbare. Detta minskar risken för skav och irritation som kan uppstå när svett blir kvar på huden. Andningsbara trosor hjälper också till att reglera kroppstemperaturen, vilket gör träningspasset mer behagligt.

Hållbarhet

När man investerar i ett par träningstrosor vill man att de ska hålla länge, även efter många tvättar och intensiva träningspass. Materialets kvalitet och konstruktionen av trosan spelar en stor roll i detta. Sömmarna ska vara extra robusta, och materialet bör inte tunnas ut eller tappa sin form bara för att du använt de mycket.

Rörelsefrihet

För att kunna utföra en mängd olika övningar utan begränsningar, ska träningstrosorna ge full rörelsefrihet. De ska vara flexibla och anpassa sig efter kroppens rörelser utan att klämma åt eller begränsa. Detta är särskilt viktigt när du ligger på yogamattan, eller använder pilatesbollen där man rör kroppen väldigt fritt.

Estetik och design

Även om funktionen är det allra viktigaste, spelar utseende och design också en roll. Träningstrosor som ser bra ut kan till och med användas utan byxor. Moderna mönster, färger och detaljer kan göra det roligare att klä sig för gymmet eller löpningen!

Träningstrosor test

Träningstrosor test – så gjordes det!

För att göra vårt träningstrosor test började vi först och främst med att titta på marknaden. Ganska snabbt hittade vi några omtyckta modeller. Vi läste då deras recensioner från kunder, och gick även igenom en hel del produktbeskrivningar. Utifrån det vi läst satte vi sedan ihop våra egna recensioner om alla trosorna.

Källor