Pilatesboll 65 cm bäst i test – bästa 65cm’s pilatesbollen!

Är du också ute efter pilatesboll 65 cm bäst i test? Då har du kommit till rätt artikel! Nedan kommer vi fram till vilken som är den bästa 65 cm’s pilatesbollen. Mot slutet av artikeln hittar du dessutom en kort köpguide för att underlätta ditt val ytterligare.

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar. Läs mer om det i vår integritetspolicy

Pilatesboll 65 cm bäst i test

  1. Casall pilatesboll 65 cm – bäst i test!
  2. Abilica fitnessboll
  3. Virtufit träningsboll

1. Casall pilatesboll

2. Abilica fitnessboll

3. Virtufit träningsboll

Bäst i test

Snyggast

Bästa billiga

Prisklass: Medel

Prisklass: Medel

Prisklass: Billig

Casall pilatesboll 65 cm – bäst i test!

En svart pilatesboll tillverkad av märket "Casall"
Helkroppsträning
Stilren
Aktiverar småmuskulaturen
Rehabvänlig
Stor

Casall 65 cm’s pilatesbollen är den vi utser till testvinnare. Den har snabbt blivit ett populärt val för den som vill ha en effektiv träningskompis hemma.

Casall pilatesbollen ger en mångsidig och effektiv träningsupplevelse för hela kroppen. Den är en klar favorit och en utmärkt investering för din hemmaträning. Med sin förmåga att stärka och stabilisera, samt utmana de små musklerna, får du ordentlig valuta för pengarna. Den enda frågan är – är du redo för utmaningen?

Snyggast: Abilica fitnessboll

En mörkgrön fitnessboll med mönster tillverkad av märket "Abilica"
Mångsidig träning
Stärker mindre muskler
Anpassningsbar svårighetsgrad
Kombinerbar med gymredskap
Kan kräva vana

När man letar efter ett effektivt, mångsidigt och skonsamt träningsredskap, är Abilica Fitnessbollen svår att slå. Med bollen har man möjlighet att utföra en mängd övningar som inte bara stärker de stora muskelgrupperna, utan också de mindre musklerna som du antagligen inte ens visste fanns!

En av de mest utmärkande egenskaperna med Abilicas fitnessboll är dess fokus på balansträning. Genom att kontinuerligt ha balansen i centrum, får du en månsidig träning som både utmanar och stärker.

Ett annat plus är bollens mångsidighet. Om man önskar en större utmaning eller variation, kan bollen enkelt kombineras med andra gymredskap eller vikter. Dessutom kan man justera lufttrycket i bollen, utefter nivå och vad du behöver träna.

Abilicas 65cm’s pilatesboll är en unik träningsupplevelse. Dessutom kommer den med snyggt mönstrad design i militärgrön färg, det går in i nästan alla hem!

Bästa billiga 65 cm’s pilatesbollen: Virtufit

En ljusgrå träningsboll med tillhörande pump tillverkad av märket "Virtufit"
Anpassningsbar stabilitet
Pump ingår
Mångsidiga träningsmöjligheter
Behöver regelbunden uppumpning

Virtufit träningsboll tar hemmaträningen till en ny nivå. Den går att pumpa upp till exakt det tryck man föredrar, och ger därmed flexibilitet träningen. Många av oss känner till de traditionella fördelarna med en balansboll, men Virtufit skiljer sig från genomsnittet med sin utökade utmaning. När du tränar bollen, jobbar du inte enbart mot motstånd, utan tvingas också hålla balansen. Den aktiverar små muskler som annars är inaktiva under passet, och förbered dig på att svettas ordentligt!

Den här finns inte bara i 65 cm, utan också i 45, 55, och 85 cm, vilket innebär att bollen kan anpassas efter just din längd. Dessutom får man med en pump i paketet! Något man faktiskt inte brukar få, och vi blev förvånade eftersom pilatesbollen i sig redan är billig.

Virtufit träningsboll är ett utmärkt tillskott till hemmagymmet. Den erbjuder en unik utmaning genom att kombinera balans med traditionell träning. Med flera storleksalternativ och medföljande pump är den praktisk och kan börja användas på en gång!

Vanliga frågor

Hur mycket kostar en pilatesboll 65cm?

En 65 cm’s pilatesboll kostar 200 – 400 kr.

Bästa 65 cm pilatesbollen

Bästa 65 cm pilatesbollen: så väljer du

Möjlighet att justera lufttrycket

En pilatesboll där du kan justera lufttrycket ger dig flexibiliteten att anpassa bollens hårdhet efter olika övningar och din nivå. En boll med mer luft blir hård och tuff, vilket kan vara användbart för de övningar där du vill ha mer stabilitet. Samtidigt kan en mjukare boll vara bättre för andra övningar där du behöver mer stöd (tänk de övningar du annars gör med en yoga bolster).

Medföljande pump

När en pump kommer med pilatesbollen visar det att tillverkaren har tänkt på din bekvämlighet. Det gör inte bara upplevelsen smidigare när du vill pumpa upp bollen, utan det förenklar också underhållet genom att ge dig möjlighet att enkelt justera bollens lufttryck.

Utan pump kommer det antagligen sluta med att bollen bara ligger och samlar damm efter att den initiala luften gått ur…

Snygg design

För dig som planerar att ha din pilatesboll stående framm, spelar estetik en viktig roll. En snygg pilatesboll kan bli en del av inredningen snarare än ett fult träningsredskap i något hörn. En snygg pilatsboll gör att det smälter in bättre och ger en mer hemtrevlig känsla.

Aktiverar små muskelgrupper

Pilatesbollar är speciellt värdefulla för att aktivera och stärka små muskelgrupper som ofta förbises med traditionell träning. En kvalitativ pilatesboll kommer att vara effektiv för att aktivera dessa små muskler, vilket inte bara bygger en stark bål utan även förbättrar balansen och hållningen.

Pilatesboll 65 cm test

Pilatesboll 65 cm test: så gjordes det

För att göra vårt test av 65 cm’s pilatesbollar tog vi först en titt på utbudet. Ganska snabbt hittade vi en handfull passande modeller som fått bra betyg av sina kunder. För att sedan skriva våra egna recensioner om bollarna utgick vi från det vi läst i kunders recensioner och produkternas beskrivningar.

Källor