Bästa målvaktshandskarna för innebandy

Är du också ute efter de bästa målvaktshandskarna för innebandy? Då har du hittat till rätt artikel! Nedan har vi satt ihop en målvaktshandskar innebandy bäst i test lista där vi rangordnar de allra bästa modellerna på marknaden. Så vad väntar du på? Skrolla ner och hitta dina nya favorithandskar redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för salming.com

Bästa målvaktshandskarna för innebandy

Salming Atilla målvaktshandskar innebandy – bäst i test!

Ett par vita och svarta målvaktshandskar för innebandy från Salming som heter "Atilla"
Otroligt grepp
Bra dämpning i fingrarna
Perfekt passform

Enligt oss är Atilla de allra bästa målvaktshandskarna för innebandy! De har en perfekt passform som passar alla händer, även dig med juniorstorlek.

Det otroliga greppet som ges av handskarna slår verkligen konkurrenterna med hästlängder. De har en täckt yta i äkta skinn som ger ett klibbigt grepp även på riktigt hårda skott. Baksidan är tillverkad av en skön spandex som är riktigt åtsittande mot händerna.

Bästa lättviktiga: Salming Hawk

Ett par svarta innebandy-målvaktshandskar tillverkade av Salming
Lättviktiga och smidiga
Billiga
Skönt resår
Tyvärr hittar vi inga ehandlare för denna produkt

Även nummer två på topplistan är tillverkade av Salming, de gör trots allt otroligt bra innebandy-prylar. Dessa är lite billigare än testvinnaren, och även lite smidigare. Tillverkade i ett otroligt lättviktigt material som sitter skönt mot huden trots handsvett.

Greppet är optimalt på grund av ytan i konstläder. Det gör inte bara att du får ett klibbigt grepp om bollen, utan också ett par slitstarka handskar! På baksidan och mellan fingrarna har Salming valt att använda en polyester-spandex som sitter riktigt skönt. Rekommenderas varmt till dig som vill ha ett par riktigt smidiga innebandy-handskar.

Hur väljer man de bästa innebandy-målvaktshandskarna?

Det är absolut svårt att lyckas ta fram de bästa innebandy-målvaktshandskarna, men med de rätta tipsen kan du åtminstone navigera i djungeln av modeller där ute. Här är de viktigaste kriterierna;

Grepp

Greppet är det allra viktigaste på målvaktshandskarna. Vi rekommenderar att du väljer ett par med en yta tillverkad i läder, men konstläder fungerar också. Det ger ett optimalt klibb när du ska fånga bollen, vilket också kan stå emot hårdare skott.

Det som också är positivt med läder är att det är så pass slitstarkt!

Passform

Att handskarna passar bra är förstås också väldigt viktigt. Att ha ett stretchigt material på handskarna är verkligen ett måste, både för att de ska sitta tight, men också för att händer och handleder expanderar – framför allt när man tränar.

Hur gjorde vi vårt test av målvaktshandskar för innebandy?

Vårt test av målvaktshandskar för innebandy började med att ta en titt på utbudet. Här hittade vi några gamla personliga favoriter och valde att ta med de i testet. Med hjälp av recensioner från kunder och produktbeskrivningar kunde vi enkelt få fram mer djupgående information om de.

Med hjälp av det vi läst skrev vi sedan våra egna recensioner om alla handskarna. Därefter rankade vi de från bäst till sämst i bäst-i-test-listan. Här tog vi även lite hjälp av de kriterier vi använt när vi skrev vår artikel om de bästa målvaktshandskarna för fotboll.

Källor

Lämna en kommentar