Golfparaply bäst i test – hitta bästa golfparaplyet!

Är du också på jakt efter golfparaply bäst i test? Då är detta artikeln för dig! Vi tar nämligen fram vilken som är det bästa golfparaplyet på vår topplista nedan. Så vad väntar du på? Skrolla ner och kolla in den redan nu!

Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för olika webbshoppar.

Golfparaply bäst i test

1. Wilson Tour golfparaply

2. Cobra double canopy paraply

3. NordicaGolf golfparaply

Bäst i test

Störst

Cobra double canopy paraply

Bästa billiga

Prisklass: Medel

Prisklass: Premium

Prisklass: Billig

Utgått

Wilson “Tour” golfparaply – bäst i test!

Ett rött och vitt golfparaply tillverkat av Wilson som kallas "Tour"
Blåser inte ut
Skönt grepp
Täcker både dig och golfbaggen

Det vi tycker platsar under titeln som golfparaply bäst i test är Wilsons “Tour”. Ett stort paraply för golf som ger riktigt bra skydd för både dig och golfväskan.

Det har ett dubbel-kapell på insidan som förhindrar att paraplyet blåser ut. Ramen har dessutom byggts med ett halkfritt handtag av gummi för riktigt skönt grepp.

Mest heltäckande: Cobra double canopy

Ett svart golfparaply tillverkat av Cobra
Står emot vind
Riktigt stort
Böjt så att inte regn kommer in på sidorna

Ett av de största golfparaplyerna på marknaden idag är det här från Cobra. Det blir nästan som ett parasoll över huvudet! På samma gång är det böjt nog för att få vattnet att rinna av på riktigt och regn lyckas inte tränga in från sidorna i första taget.

Med sina dubbla kapell lyckas golfparaplyet heller inte blåsa in och ut när det slås av stark vind på banan. En stor tumme upp från oss!

Bästa billiga golfparaplyet: NordicaGolf

Ett svart golfparaply med en liten logga som det står NordicaGolf på
Billigt
Dubbelskärm
Stark stomme

NordicaGolf har själva utvecklat ett golfparaply som vi verkligen tycker om. Man sparar några hundralappar samtidigt som man får ett riktigt heltäckande paraply! Med sin starka stomme blir det stormsäkert och släpper inte igenom vinden.

De dubbla skärmarna gör dessutom att man knappt känner av de starka vindarna när man står under det. Perfekt för ruskigt väder på banan!

Vanliga frågor

Hur skiljer sig ett golfparaply från ett vanligt?

Golfparaplyn är oftast större än vanliga paraplyer för att skydda både spelaren och golfväskan. De är också designade för att motstå starkare vindar och är oftast tillverkade i UV-skyddande material.

Varför används golfparaplyer?

Ett golfparaply används för att skydda spelaren från olika regn och stark sol. Deras stora storlek hjälper till att skydda både spelaren och utrustningen.

Hur tar man hand om sitt golfparaply?

Efter att ha använt ditt golfparaply i regn, öppna det och låt det lufttorka för att förhindra mögel och rost. Förvara det sedan på en torr plats. Undvik också att lämna det i direkt solljus för länge, solen bleker verkligen allt!

Bästa golfparaplyet

Så hittar du det bästa golfparaplyet

Portabilitet – hur lätt det är att ta med sig?

Det är viktigt att tänka på hur lätt det är att ta med sig paraplyet på golfbanan. Du vill inte släpa på något som är svårt att bära. Flera golfparaplyer har därför en praktisk teleskopfunktion vilket gör dem lättare att bära och lägga i golfväskan. Vissa har till och med en bärrem eller fodral som gör de ännu smidigare att transportera.

Storlek

Storleken på ditt golfparaply spelar också stor roll. Ett stort paraply kommer att ge bättre skydd mot regn och sol, men det kan också vara klumpigare. Ett golfparaply bör vara tillräckligt stort för att skydda både dig och din utrustning från vädret, men inte så stort att det stör din upplevelse.

Vanligtvis är golfparaplyer mellan 60 och 68 tum i diameter (152-172cm). Men det finns även större paraplyer på upp till 70 tum (178cm) för dig som vill ha maximalt skydd.

Hållbarhet – hur slitstarkt det är

Golfbanor blir ofta blåsiga och då är det extra viktigt att välja ett golfparaply som kan stå emot vindens. De bästa golfparaplyerna har dubbla lager som tillåter vinden att passera genom paraplyet och minskar risken för att det blåser upp. Material som fiberglas och kolfiber används ofta i ram och spetsar på grund av deras styrka men lätta vikt.

Se till att kontrollera tillverkarens garantier och recensioner för att se hur paraplyet presterar i tuffa väder. Det är det allra viktigaste för golfare, så det får de ofta med i recensionerna.

Slutsats

Att välja rätt golfparaply kan göra en stor skillnad i din golfupplevelse. Tänk på hur lätt det är att ta med sig, storleken och hur slitstarkt det är. Med rätt golfparaply kan du njuta av din tid på banan, oavsett väder! Kläder efter väder stämmer, eller ja… i detta fall – paraply efter väder!

Golfparaply bäst i test

  • Bästa golfparaplyet: Wilson “Tour”
  • Nr 2: Cobra “Double Canopy” paraply
  • Nr 3: NordicaGolf golfparaply

Till topplistan!

Golfparaply test

Så gjorde vi vårt golfparaply test

Vi påbörjade vårt golfparaply test med att titta lite på vad som fanns där ute. Ganska snabbt hade vi letat fram några passande modeller som står emot vind och sol. Med hjälp av information vi läste i kundrecensioner och produktbeskrivningar skrev vi sedan testet.

För att avsluta det hela satte vi ihop topplistan också. Den skrevs efter att ha jämfört paraplyernas förmågor mot varandra.

Källor

Lämna en kommentar